Arrangementer

Hvis du står og overvejer at starte på en certificering eller på et forløb, kan det være svært både at vide hvilken man vil vælge, samt hvor man vil tage det pågældende forløb henne. Du kan derfor med fordel benytte skolernes forskellige initiativ, som de planlægger løbende. 

Arrangementerne har til formål at informere og oplyse de besøgende omkring skolen eller undervisningsstedet. Her får du de nødvendige informationer om de forskellige tilbud de giver, og hvordan de forløber.

Ofte er der også tidligere studerende på besøg, nuværende studerende, undervisere og rektoren som står klar til at fortælle og informere. Det kan yderligere være en god ide at tage på et besøg, for at mærke stemningen og se faciliteterne på undervisningsstedet. På denne måde mærker du hurtigt om det er noget for dig. 

Åbent hus

De fleste skoler holder åbent hus én eller flere gange i løbet af året. Her holder skolen åbent typisk en hel dag, hvor det er muligt at komme og besøge skolen. Til åbent hus vil der være undervisere og elever tilstede som står klar til at fortælle om de enkelte certificeringer eller linjer, og du kan få stillet alle de spørgsmål du måtte have. 

Infoaften

Nogle skoler holder også en infoaften hvor der er tilrettelagt et program, hvor du som besøgende kan komme ind og høre oplæg om de forskellige fag de udbyder. Her kommer der som oftest også tidligere elever og fortæller om deres liv efter undervisningen. Dette giver et større indblik i, hvad du kan bruge de forskellige certificeringer til i dit senere uddannelses eller arbejdsliv. 

Planlæg et besøg

Hvis du er forhindret i at komme til de planlagte arrangementer, eller du står og skal tage en beslutning inden det næste arrangement, så kan du kontakte den enkelte skole og få planlagt et besøg. 

Se skolerne og find deres næste arrangement

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
DGI logo
DGI
TrænerAkademiets logo 2
Trænerakademiet i Århus