TrænerAkademiet i Århus

Uddannelser inden for sundheds- og træningsbranchen

Mød TrænerAkademiet

Hos TrænerAkademiet i Århus kan du finde mange forskellige kurser og uddannelser både med fysisk tilstedeværelse og online. Deres primære fokusområde er inden for sundheds- og træningsbranchen. Skolen har derfor stort fokus på den personlige træning, og er dedikeret til at tilrettelægge en undervisning, som er dybdegående og omfattende. Du vil gennem dit kursus eller uddannelse på TrænerAkademiet opleve stor fokus på dig som elev, da der maksimalt er 16 elever på et hold. Dette er et aktivt valg for ikke at gå på kompromis med deres undervisning og fokus på hver enkelt elev. Efter du har færdiggjort en uddannelse hos TrænerAkademiet, er der også mulighed for efteruddannelse med minikurser, webinarer, workshops og moduler med specialisering.

TrænerAkademiets uddannelser

Siden 2015 har TrænerAkademiet udvidet deres tilbud, hvilket betyder, at de i dag kan tilbyde endnu flere retninger på skolen. Du kan både finde uddannelser med fysisk tilstedeværelse, online og uddannelser, hvor der en kombination af disse. Dette giver god mulighed for at vælge den type uddannelse, der passer bedst til dig og hvor du er i dit liv. Foruden deres uddannelseslokation i Århus, kan du også tage flere af deres uddannelser i Odense eller København. Det giver dig mulighed for at finde den skole, der ligger tættest på dig. Har du en travl hverdag eller hvis du ønsker at tage din uddannelse online af andre årsager, så kan du med fordel undersøge, om din ønskede uddannelse tilbydes online.

Personlig træner

Kettlebells

Kostvejleder

En frokosttallerken med salat

Health Coach

To drenge snakker ved en sø

Massøruddannelse

Kvinde får rygmassage

Avanceret programmering

Fitness vægte der løftes af mand

Adfærdscoach

En bog foran en computer

TrænerAkademiets visioner

En af skolens vigtige visioner er, at de ønsker at uddanne de dygtigste og mest kompetente elever inden for sundheds- og træningsbranchen. Deres uddannelse tager derfor stort afsæt i praktiske øvelser, hvor der er fokus på at udvikle elevernes færdigheder.

TrænerAkademiet arbejder dedikeret efter at bidrage til at forhøje den kvalitet og faglighed, der er inden for sundheds- og træningsbranchen. Skolen stræber efter, at deres uddannelser og kurser skal danne det bedst mulige grundlag for deres elever, sådan at de står som kompetente uddannede og er klar til at opnå succes på arbejdsmarkedet.
Mennesker der træner udendørs

TrænerAkademiets dygtige undervisere

TrænerAkademiet har et professionelt og kompetent team af undervisere på de forskellige uddannelser og kurser. De er nøje udvalgt med hver deres ekspertise inden for deres interessefelt. Underviserenes alsidighed bidrager til, at du som elev på skolen får mange forskellige perspektiver undervejs, hvilket kan være med til at spore dig ind på det, du kunne tænke dig at arbejde med på sigt. Du vil derfor opleve undervisere, som både er motiverede, dygtige, faglige og som har en masse erfaring med sig. Deres team af dedikerede trænere bidrager derfor til elevernes hverdag og udviklingsprocesser undervejs.

Læs om Paul Petersens Idrætsinstitut

En af de andre skoler vi kan anbefale at tage et nærmere kig på er Paul Petersens Idrætsinstitut. Denne skole har et bredt udvalg af kurser og certificeringer, hvor du i den grad får en full-time oplevelse. Her bor du nemlig på skolen undervejs, hvor fællesskaber dannes og man kan dele sit engagement og passion inden for sine fælles interesseområder. Så hvis du brænder for idræt, sundhed og sportslivet, så er Paul Petersens Idrætsinstitut en skole, der er værd at besøge og læse mere om!

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut