Yogainstruktør

Udvid dine yogakompetencer og gør det til en del af din hverdag.

Undervis i yoga som yogainstruktør

Hvis du elsker at dyrke yoga og ikke kan få nok af det, så er en yogainstruktør lige noget for dig. Her får du mulighed for at fordybe dig i yogaen og udvikle dine egne yogafærdigheder. Som yogainstruktør har du en unik mulighed for at dele dine erfaringer og tilbyde din unikke yogapraksis til andre. Du kan som yogainstruktør selv tilrettelægge dine programmer, og du kan tage din undervisning ud til forskellige steder som du synes er inspirerende. 

Du lærer at være en inspirationskilde til andre, og du vil hjælpe dine elever med at opbygge styrke, fleksibilitet og bevidsthed om deres eget velvære. Som yogainstruktør holder du både din egen yoga ved lige, samtidig med at du følger udviklingen hos andre. 

Yogatime

Forskellige kurser som yogainstruktør

Når du skal i gang med et kursus som yogainstruktør, så findes der et hav af forskellige muligheder. Oftest er der et bestemt antal timer knyttet til et yogakursus, når du gerne vil blive instruktør. Du kan derfor opnå forskellige certifikater, som har forskellige niveauer, alt efter hvor mange timer du har taget. Der findes alt fra 100-timer til 500-timers kurser inden for yoga. Derudover findes der mange forskellige yogastilarter som du kan vælge at tage, alt efter hvilken retning du ønsker at specialisere dig indenfor. 

Det kræver et vist antal gennemførte yogatimer, hvis du gerne vil undervise i yoga som certificeret yogainstruktør. Vil du vide mere om de forskellige yogakurser, så kan du læse mere om dem i vores blogindlæg omhandle de forskellige kurser.

Læs vores artikler om yogainstruktør

Yoga øvelse
Forskellige kurser kan føre til en certificeret yogainstruktør
Yogatime i skoven
Hvad kan du arbejde med som yogainstruktør?​
Yogatime med udstræk
Yogainstruktør

Skoler hvor du kan blive yogainstruktør

Drømmer du om at blive yogainstruktør? Så kan du finde mere information om forløbene hos nogle af de skoler som tilbyder forløbet herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
DGI logo
DGI