Løbeinstruktør

Kombiner din kærlighed for løb med dit professionelle liv.

Vil du tage dit løb til det næste niveau?

Hvis du brænder for at løbe og elsker at udfordre og udvikle dine løbeevner, så er en løbeinstruktør måske noget for dig. Kursuset som løbeinstruktør giver dig mulighed for at dykke ned i løbeteknikker, og kroppens opbygning og anden viden, som giver dig en bredere forståelse af kroppen under løb. 

Som løbeinstruktør får du både mulighed for at udvikle dig personligt, men du får også muligheden for at hjælpe andre til at opnå deres løbemål. Du er som løbeinstruktør med til at motivere dem du er instruktør for, og støtter dem i deres løberejse. 

Løbegruppe

Spændende og alsidig undervisning som løbeinstruktør

Undervisningen som løbeinstruktør indeholder mere end blot praktiske færdigheder. Det indebærer en dybdegående forståelse af løbekulturen, motivationsfaktorer for individuelle løbere og forebyggelse af skader. Løbeinstruktør-kurser fokuserer på at uddanne trænere, der kan skabe et inkluderende fællesskab og tilpasse træningsprogrammer til individuelle behov. Et centralt element i kurserne er at lære trænere at udvikle en inkluderende løbekultur, der omfavner forskellige træner- og løbertyper samt forskellige løbeniveauer. 

Derudover lærer instruktørerne at identificere løbernes motivationsfaktorer for at skabe meningsfulde og vedvarende løbeoplevelser. Instruktørerne lærer at udvikle træningsplaner, der tager højde for løberes individuelle mål og behov samt at anvende løbestilsanalyser til at identificere ineffektive bevægelsesmønstre og forebygge skader. Forebyggelse af løbeskader er også en vigtig del af undervisningen.

Læs vores artikler om løbeinstruktør

Løbere på løbebane
Skab et unikt sammenhold som løbeinstruktør
Dreng binder sine løbesko
Dyk ned i undervisningen som løbeinstruktør
Løber
Hvordan kan du bruge din certificering som løbeinstruktør?
Opvarmning med instruktør
Løbeinstruktør

Skoler hvor du kan blive løbeinstruktør

Drømmer du om at blive løbeinstruktør? Så kan du finde mere information om forløbene hos nogle af de skoler som tilbyder forløbet herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
DGI logo
DGI