Svømmeinstruktør

Brug din passion for svømning til at dygtiggøre andre, og gør det til en del af dit arbejdsliv.

Går du med tankerne om at blive svømmeinstruktør?

Svømning er ikke blot en sund aktivitet vi kan gøre i vores fritid. Hvis du er passioneret omkring svømning og gerne vil fordybe dig i sportens mange facetter, så kan du gøre det til en givende karrierevej. At blive svømmeinstruktør kræver at du har en passion for svømningen, og at du ønsker at hjælpe andre i deres udvikling og til at opnå deres svømmemål. Når du er svømmeinstruktør har du mulighed for at arbejde med mange aldersgrupper og niveauer, som gør at du kan vinkle den til den retning du finder mest interessant.

Svømning

Flere forskellige niveauer som svømmeinstruktør

Hvis du drømmer om at blive svømmeinstruktør, er det vigtigt at være opmærksom på, at der findes forskellige kurser og retninger du kan gå. 

Som svømmeinstruktør findes der mange niveauer som spænder helt fra hjælpertrænerinstruktør til grundinstruktør til diplomtrænerinstruktør. De forskellige certifiakter giver adgang til at træne forskellige niveauer. Så alt efter hvad du ønsker at bruge din svømmeinstruktør til, skal du være opmærksom på de forudsætninger og kompetencer det kræves af dig. 

Du kan læse mere om de forskellige niveauer af svømmeinstruktør i vores blogindlæg.

Læs andre artikler om svømmeinstruktøren

svømning
Vejen til svømmeinstruktør
Dreng langer hovedspring i pool
5 gode grunde: Hvorfor er svømning så godt
Svømmeinstruktør
Forskellige niveauer af uddannelsen som svømmeinstruktør

Skoler hvor du kan opnå certificeringer som svømmeinstruktør

Ønsker du at blive svømmeinstruktør? Så kan du finde mere information om forløbene hos nogle af de skoler som tilbyde et forløb herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
DGI logo
DGI