Kettlebell instruktør

Udvid din fitness- og træningshorisont med et kettlebell certifikat

Ønsker du en dybere specialisering indenfor fitnessverdenen?

Når nok bare ikke er nok! Brænder du for at udvide dine horisonter indenfor fitness, og dygtiggøre dig ned til den mindste detalje? Så kan du med fordel tage et kursus, i det specifikke udstyr, du bruger i din træning. At blive en kettlebell instruktør vil gøre, at du kan designe og levere en præcis og korrekt træningsplan til dine klienter, hvor du som underviser, kan vise dem de mange muligheder udstyret kommer med.

En kettlebell kan bruges til et hav af øvelser i din træning, og mulighederne er derfor flere end som så. Du vil kunne implementere dine nye og forbedrede færdigheder til dine træningsprogrammer.

Øvelse med kettlebell på løbebane

Overvejer du at blive kettlebell instruktør?

At træne med en kettlebell er en alsidig træningsform, som kan tilpasses til alle træningsniveauer og målgrupper. Har du derfor en form for interesse for træning og fitness, i den ene eller anden grad, kan du overveje at blive certificeret som kettlebell instruktør. Certifikatet er især attraktivt for fitnessentusiaster, som ønsker at udvide sine værdigheder og få en bredere viden omkring træningen med kettlebells.

Er du personlig træner, så kan dette være en ekstra tilføjelse til dit CV, som kan give ekstra værdi, både for dig og dine klienter. En kettlebell instruktør kan også være interessant for sportsfolk og atleter, da en kettlebell ofte bruges til træningen, og er en effektiv måde at forbedre sine præstationer på. Arbejder du som fitnessinstruktør, kan et certifikat som kettlebell instruktør også være med til at bidrage og tilføje ekstra værdi til dine holdtræninger og de medlemmer, der kommer i centeret.

Kettlebells

Læs vores artikler om kettlebells

Kettlebell
Derfor er en kettlebell et fremragende træningsudstyr
Kettlebell øvelse
5 gode øvelser med en kettlebell
Træning med kettlebells
Kettlebell instruktør

Skoler hvor du kan blive kettlebell instruktør

Ønsker du at blive kettlebell instruktør? Så kan du finde mere information om forløbene hos nogle af de skoler som tilbyder forløbet herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
DGI logo
DGI