Personlig træner

Kombiner din kærlighed for motion og sundhed med din professionelle sti.

Drømmer du om at blive personlig træner?

Er du passioneret omkring fitness og træning? Og synes du at kroppen og dens potentiale fascinerende? Så er en personlig træner uddannelse lige noget for dig.

Uddannelsen som personlig træner giver dig muligheden for at kombinere din kærlighed til motion og sundhed med dit professionelle arbejdsliv. En personlig træner er for dig, der brænder for at hjælpe andre med at nå deres træningsmål, og samtidig selv nyder at være aktiv. Du vil skulle inspirere andre og motivere dem til at opnå deres drømme indenfor træning og sundhed. Du vil arbejde med det du er passioneret omkring, og dette vil gøre at arbejdsdagen flyver afsted! Under uddannelsen som personlig træner vil du opnå de nødvendige færdigheder og kompetencer inden for træning, sundhed og ernæring, som gør, at du efterfølgende kan arbejde som en fagprofessionel.

Personlig træning

Personlig træner i forskellige neuancer

Når vi snakker personlig træner i dag, så findes der mange veje der fører til titlen “personlig træner”. Det er derfor en titel som kommer i mange neuancer og niveauer. Der findes flere videregående uddannelser såsom, bachelor i idræt og sundhed og fysioterapeut uddannelsen, hvor du i kan arbejde som personlig træner efter endt uddannelse. 

Ønsker du en mere direkte certificering som personlig træner, findes der en mere konkret og specifik personlig træner uddannelse. Denne personlige træner uddannelse indeholder “EREPS level 4” som er et kursus, som efterlever og sørger for at visse kompetencer og standarder opnåes. EREPS programmet er lavet af EuropeActives (den europæiske brancheorganisation inden for fitness), som har sat standarderne for de kompetencer og standarder en personlig træner skal leve op til. 

Du kan læse mere om personlig træner uddannelsen EREPS level 4 i blogindlægget.

En personlig træner uddannelse åbner mange døre

Når du bliver færdiguddannet som personlig træner har du mange muligheder der venter på dig. Du kan vinkle din personlig træner som du ønsker, og så det passer til det du drømmer om at arbejde med.

Du kan både vælge at gå selvstændigt eller du kan gå ind i en virksomhed og være en del af et fællesskab. Er du i tvivl om hvad du helt præcist kan bruge uddannelsen til, så har vi lavet et blogindlæg som kommer med nogle specifikke bud på, hvilke retninger du kan gå.

Læs blogindlægget her.

Kettlebells

Læs andre artikler om personlig træner

Træning med kettlebells
Personlig træner uddannelsen – EREPS Level 4
Fitnesscenter
Det kan en personlig træner uddannelse bruges til

Skoler der tilbyder personlig træner med EREPS level 4

Drømmer du om at blive personlig træner? Så kan du finde mere information om forløbene hos nogle af de skoler som tilbyder forløbet herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
TrænerAkademiets logo 2
Trænerakademiet i Århus