Livredder

Gør det til din karriere at passe på andre

Ønsker du et meningsfuldt arbejdsliv som livredder?

At blive livredder er en dedikeret tjeneste til samfundet og giver dig muligheden for at gøre en forskel. Som livredder er din primære opgave at sikre at svømmere og besøgende i vandet forbliver i sikkerhed. Du får en unik mulighed for at gøre en forskel der hvor uheldet er ude, og din stilling er derfor meningfuld og uundværlig på stranden eller i svømmehallen. Du skal som livredder have en nødvendig træning i svømmeteknikker og redningsøvelser, så du bliver en topkvalificeret og kompetent livredder.

Unikke muligheder i udlandet som livredder

Ønsker du at bo og arbejde i udlandet, alt imens du udfører et betydningsfuldt arbejde? At være en livredder er mere end bare en karriere; det er en livsstil, der åbner dørene for utallige muligheder, især for dig der ønsker at bo i udlandet. Som livredder kan du både arbejde på resort og strande på de eksotiske og sydlige destinationer. Derudover kan du også arbejde i organisationer hvor du som livredder er med til at udføre humanitært arbejde i katastrofeområder. Der er også unikke muligheder for specifikke uddannelser og kurser i udlandet, for dig som ønsker at udvide dine kompetencer inden for livredning. Der er altså rig mulighed for at udvikle dine færdigheder og berige dit personlige liv med unikke oplevelser, som livredder i udlandet. Du kan læse meget mere om mulighederne som livredder i udlandet i vores blogindlæg her.

Læs artiklerne omkring det at være livredder

Livreddervagt på en strand i udlandet
Unikke muligheder i udlandet som livredder
Livredder i træning på stranden
Forskellige typer og muligheder for et livreddercertifikat
Livredder på stranden
Livredder

Bliv livredder på Paul Petersen Idrætsinstitut

Ønsker du at blive uddannet livredder? Så kan du finde mere information om forløbet som livredder hos Paul Petersen herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut