Havkajakinstruktør

Kombiner din interesse for havkajak med en spændende karriere på vandet

Drømmer du om at blive havkajakinstruktør?

Hvis du har en interesse for havkajak og en kærlighed til vandet, så er en havkajak instruktør en vej for dig. Dette certifikat giver dig muligheden for at kombinere din passion for havkajak med dit arbejdsliv. 

At sejle havkajak giver unikke oplevelser og muligheder for at udforske naturen og destinationer til vands. Som havkajakinstruktør stopper mulighederne ikke i Danmark, men du har et hav af unikke oplevelser der venter på dig i udlandet!  Kurset er for dig der er eventyrlysten og som ikke kan få nok af at være på vandet. 

Kajak ved en bro

Unikke arbejdsmuligheder som havkajakinstruktør

Som havkajakinstruktører findes der mange arbejdsmuligheder, både i Danmark og i udlandet. Der findes ansættelsesmuligheder i kajakklubber og foreninger, hvor de underviser medlemmer og gæster på forskellige niveauer. Der er også mulighed for at finde arbejde hos udlejningsfirmaer ved kyst- og turistdestinationer, hvor man leder guidede ture for turister og grupper. Desuden kan havkajakinstruktører arbejde for virksomheder, der tilbyder udendørs aktiviteter og events, såsom teambuilding-events og adventure ture. Afslutningsvis kan højskoler og skoler i udlandet, der inkluderer friluftsliv og kajakroning i deres undervisning, også være potentielle arbejdsgivere.

For dig, der ønsker at forfølge denne karriere og er nysgerrig på arbejdsopgaver og muligheder inden for dette område, anbefaler vi at læse vores blogindlæg, som omhandler netop dette emne. >>

Læs artikler omhandlende havkajak

Grupper der sejler i kajak
Sådan bliver du certificeret havkajakinstruktør
Instruktion i kajak
Livet som havkajakinstruktør: En inspirerende karriere
Gruppe i kajak
Disse færdigheder kan du udvikle som havkajakinstruktør

Skoler hvor du kan blive havkajakinstruktør

Drømmer du om at blive havkajakinstruktør? Så kan du finde mere information om forløbene hos nogle af de skoler som tilbyder forløbet herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
DGI logo
DGI