X-Outdoor

Interesserer du dig for sport og idræt, og elsker du at dyrke din motion udendørs? Så kan et X-Outdoor forløb være lige noget for dig. På dette forløb lærer du at sætte rammerne for et godt forløb som bidrager til det gode fællesskab. Så brænder du både for selv at være aktiv, men også at danne fællesskaber og arrangementer til en bestemt målgruppe, så kan du få det hele på dette forløb.

Svømmetræning i havnebad

Træk træningen udenfor og opdag nye muligheder

Naturen og udelivet tilbyder fede muligheder og en variation som gør, at du kan gøre din træning endnu federe og lade dig inspirere af dine omgivelser. Når du træner udendørs er der forskellige terræner, bakker, skove og andre forhold som gør, at du kan udfordre dig selv og kroppen på forskellige niveauer. Derfor er der endnu flere muligheder og variationer i at bringe din træning udendørs. 

Naturen sætter ikke begrænsninger for vores træning på samme måde som et indendørs center. Når vi træner i et center bliver det meget rutinepræget, og det bliver hurtigt meget kedsommeligt og ensformigt. Her bidrager den udendørs træning til en større variation, hvor hver træning er anderledes end den sidste. Du bliver inspireret til nye ruter, terræner eller en helt tredje mulighed som pludselig opstår. 

Ender løber på trapper
Piger med cykelhjelm i en skov

Udendørs træning fodrer din mentale sunhed

Udendørs træning har en stor positiv indvirkning på din mentale sundhed. At bruge tid ude i naturen er med til at vi reducerer stressniveauet i dagligdagen, og vi får en følelse af velvære i kroppen. Når vi er udenfor giver det os muligheden for at koble fra, og vi forstyrres ikke af dagligdagens distraktioner. Her er der mere plads til ro i sindet som gør at du kan fordybe dig i din træning. Uanset om det er en løbetur i parken eller en cykeltur i skoven, så vil vi få en dybere forbindelse til vores kroppe og naturen omkring os. Den udendøre træning bidrager til godt humør og en følelse af balance og velvære i din hverdag. 

 

Blogindlæg om X-Outdoor forløbet

Vil du vide mere?

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere, så kan du læse om forløbet på Paul Petersens Idtrætsinstitut. Her finder du flere praktiske informationer såsom studiestart, ansøgelsesfrister, optagelseskrav og SU-berettigelser. 

Hvis du er interesseret i lignende forløb eller enkeltstående certificeringer, henviser vi til vores side omkring “skoler”. Her har vi kommet med nogle bud på skoler i landet der tilbyder forskellige forløb.