SUP instruktør

Bliv ekspert i Stand Up Paddleboarding

Drømmer du om en karriere på vandet?

At blive SUP instruktør er en unik mulighed for dig der har en dyb kærlighed til vandet, og ønsker at gøre dette til en del af dit hverdagsliv. SUP vinder i øjeblikket popularitet verden over, og Danmark er ikke en undtagelse. Som SUP instruktør får du mulighed for at dygtiggøre dig i aktiviteten, alt i mens du nyder den skønne natur og de smukke omgivelser omkring dig. 

Du vil som SUP instruktør få muligheden for at dele din passion med andre, og hjælpe dem til at mestre stand up paddleboarding.

Muligheder for SUP instruktør kurser

For dig der ikke kan få nok af naturen, vandsport og især SUP boarding, er der mulighed for at tage et kursus, som certificerer dig til SUP instruktør. Når et sådant kursus er gennemført, vil du have mulighed for at undervise andre i at stå på SUP board. Det er en unik mulighed for dig, der selv har stor passion for sporten, og ønsker at dygtiggøre sig i denne samt tage sin passion til det næste skridt og gøre det til en del af ens erhvervsliv.

Vil du gerne blive klogere på hvad kurset indebærer? Så har vi skrevet et blogindlæg der omhandler selve kurset, indholdet i kurset, samt hvilke overvejelser du kan tage, inden du starter på et kursus som SUP instruktør. Du kan læse artiklen her –>

Læs vores artikler om SUP instruktør

SUP boarding i solnedgang
SUP instruktør som livsstil: At balancere passion og profession
SUP board
Sådan foregår et kursus som SUP instruktør
SUP board
SUP instruktør

Skoler hvor du kan få et SUP board certifikat

Vil du igang med et SUP board certifikat? Så kan du finde mere information om forløbene hos nogle af de skoler som tilbyder forløbet herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
DGI logo
DGI