Original Sports

Original sports er et unikt sports forløb til dig der elsker alt slags sport, og at være fysisk aktiv. Du opnår færdigheder inden for forskellige sportsdecipliner og efter endt forløb har du flere certifikater på hånden. Med dette forløb arbejder du meget med personlig udvikling, og du lærer en masse om kroppens fysiske formåen. Du lære at videreformidle din viden og kompetencer til andre, og på denne måde kan forløbet være med til at dele succesoplevelser i fællesskabet.

Så hvis du brænder for sport og fysisk aktivitet, samt udvikling hos dig selv og andre, så læs med videre her!

Tenniskamp

Når legen bliver til læring

Hvis du elsker at være fysisk aktiv og brænder for at dyrke sport i dets mange facetter, så kan du gøre legen til læring og udfordre dig selv på helt nye niveauer. Normalt bliver sport set som leg og fritidsinteresser, men der ligger enormt meget selvudvikling og læring bag. Udover den åbenlyse udvikling at blive bedre til en bestemt sport, kan fysisk aktivitet lære dig enormt meget om det rigtige mindset, de psykologiske faktorer, kroppens begrænsninger og muligheder. Alle sportsgrene kan noget forskelligt, og kræver noget forskellige af dig. Det betyder at din personlige selvudvikling vil stige helt vildt, når du tager et forløb som indeholder flere forskellige sportsgrene.

Ender løber på trapper
Basket

Gør fysisk aktivitet til en del af dit arbejdsliv​

Er du en af mange som elsker at bruge kroppen og være fysisk aktiv, men ikke helt ved hvordan du kan bruge det udover som fritidsinteresser? Så kan dette forløb være med til at give dig indsigt i forskellige måder man kan bruge den fysiske aktivitet i sit arbejdsliv. Der findes nemlig et hav af muligheder når det kommer til at forbinde sportens verden til et arbejdsliv. 

 

Blogindlæg om Orignial Sports

Vil du vide mere?

Har denne information vækket en nysgerrighed i dig? Du kan læse meget mere om det specifikke forløb på Paul Petersens idrætsinstituts hjemmeside. Her kan du blive klogere på hvad forløbet indeholder, hvilke certifikater du opnår, samt de mere praktiske informationer som uddannelsesstart, optagelse, ansøgningsfrister m.m.