Det kan forløbet original sport bruges til

På forløbet original sport får du en rygsæk fyldt med viden og kompetencer, som du kan bruge til at gøre en forskel for andre gennem sports- og idrætsverdenen. På dette forløb forbedrer du både dine egne færdigheder inden for forskellige sportsgrene, men du arbejder også med, hvordan man inkluderer alle og starter fællesskaber op.

Sportsverdenen er et område, som mange har passion og interesse inden for. Sport er dog ikke kun fysisk træning og underholdning, men sport tilbyder også en række muligheder inden for karriere og personlig udvikling. En måde at kickstarte sin karriere på inden for sport, er gennem certificeringer. Med et certifikat modtager du en dokumentation af dine færdigheder og viden, som giver en unik mulighed for at kickstarte en karriere, udvikle dig personligt eller danne et springbræt til det videre uddannelses- og karriereliv. 

Original sport som starten på din karriere

En karriere inden for sportsverdenen kan være en hård konkurrence. Certificeringer, og flere af dem, giver dig mulighed for at differentiere dig fra mængden og vise potentielle arbejdsgivere, at du har de nødvendige kompetencer og viden til at træde ind i branchen. Du viser, at du har været engageret og målrettet, og at du er villig til at gøre en ekstra indsats ved at have ét eller flere certificeringer på CV’et. Derfor kan original sports forløbet være nøglen til dit fremtidige karriereliv.
Padelbat
Personlig træning

Forløbet bidrager til din personlige udvikling

Sport handler ikke kun om den fysiske træning eller om at vinde konkurrencer; det bidrager i den grad også til din personlige udvikling gennem livet. Ved dette forløb, som kredser om sportsverdenen, opnår du nye tekniske færdigheder, men forløbet byder også på en udvikling af unikke personlige egenskaber som lederskab, beslutsomhed og samarbejdsevner. Du får en læring, der rækker ud over bøger og klasselokaler, hvor du vil se dig selv vokse som individ gennem det praksisnære forløb. Forløbet bidrager til at lære at håndtere pres, træffe hurtige beslutninger og forstå vigtigheden af teamwork – færdigheder, der er afgørende inden for sport, men i den grad også i livet generelt.

Et springbræt til fremtidig uddannelse eller karriere

Et forløb i original sport giver dig, som sagt, mange kvalifikationer og certificeringer med i bagagen. Forløbet kan være et springbræt til en fremtidig uddannelse eller karriere. Et eller flere certifikater kan gøre, at du står stærkere i feltet til en videregående uddannelse, eller giver dispensationer, som kan anvendes i en eventuel uddannelse. Det betyder, at hvis du senere beslutter dig for at forfølge en bachelor eller kandidat i sportsverdenen, vil certificeringer danne et solidt og stærkt fundament for dig. Derudover kan du med dine certificeringer åbne dørene til specialiseringer og træningsmiljøer.
Basket

Vil du vide mere?

Du kan altså bruge forløbet original sport til mange ting i dit liv. Hvis du vil vide mere om forløbet, hvad det indeholder og hvornår det starter, så kan du læse mere om forløbet her.

Læs mere om original sport