Kostvejleder

Bliv klogere på ernæring og sundhed og giv din krop de bedste forudsætninger

Start rejsen mod en sundere livsstil

Vores kroppe er utrolig vigtige for os gennem hele livet, og det er vigtigt vi passer på dem. Som kostvejleder lærer du hvad kroppen har brug for, og lærer at sammensætte en næringsrig kost, som giver kroppen det den har behov for. Maden er en stor del af vores liv, og vi bruger mange timer i døgnet på at forberede og indtage den. Når vi er aktive i løbet af dagen er det nødvendigt, at vores kroppe får den rette ernæring, så vi kan leve et langt og godt liv.

Som kostvejleder er du med til at sætte rammerne for et sundt og varieret liv hos dine klienter, og med din ekspertise på området hjælper du dem med at opnå deres mål og ønsker om en sund livsstil. 

 

Flere muligheder for et kostvejlederforløb

Hvis du gerne vil uddanne dig som kostvejleder, så findes der flere veje du kan gå, da kostvejleder ikke er en beskyttet titel.

Der findes flere forskellige måder at uddanne sig til kostvejleder på. Alt efter hvor du tager kurset, og hvad skolen tilbyder, så kan det både tilrettelægges som klasseundervisning eller som fjernundervisning. Der er også mulighed for at tage det på deltid hvis du ikke har mulighed for at tage det på fuldtid. Derudover findes der en mere akademisk retning for du kan læse til ernæring og sundhed. Du kan bliver klogere på forskellen, og de veje du kan gå i vores blogindlæg.


Læs vores artikler omhandlende kostvejleder

salat
Sådan kan du blive kostvejleder
salat
Det kan du arbejde med som kostvejleder
Rødkål
Kostvejleder

Skoler hvor du kan blive kostvejleder

Vil du igang med et forløb som kostvejleder? Så kan du finde mere information om forløbene hos nogle af de skoler som tilbyder forløbet herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
TrænerAkademiets logo 2
Trænerakademiet i Århus