Certificeringer

En certificering kan være en god ide når du gerne vil fordybe dig eller dygtiggøre dig inden for et bestemt interesseområde. Det er en god mulighed for at kombinere din passion med den mere faglige uddannelse, da certificeringer åbner op for at, du kan dyrke dine interesser samtidig med de kan bruges mere fagligt i et senere arbejdsliv.

Der findes uanede mange certificeringer du kan tage, og herunder ser du er bredt udvalg. Du kan læse mere om de forskellige certifikater og hvad de indeholder herunder. 

Yogatime med udstræk
Yogainstruktør
Klatring på klatrevæg
Toprebsklatreinstruktør
Træning med kettlebells
Kettlebell instruktør
SUP board
SUP instruktør
Dreng der springer på trampolin
Spring instruktør
Livredder på stranden
Livredder
Kanosejlads på flod
Kanoinstruktør
Svømmeinstruktør
Svømmeinstruktør
Padelbat
Padel instruktør
Kajak på vandet
Havkajakinstruktør
Rødkål
Kostvejleder
Opvarmning med instruktør
Løbeinstruktør
Skiløbere
Telemark skiinstruktør
Personlig træner og elev
Personlig træner

Hvorfor skal du tage en certificering?

En certificering omhandler typisk et interresseområde, og giver dig derfor muligheden for, at dyrke dine interesser på et dybere niveau. Med en certificering udvikler du på dine færdigheder og opnår nye kompetencer, som gør at du til sidst er kvalificeret til dit certifikat. Hvis du har en passion og ikke synes en uddannelse på nuværende tidspunkt er tiltalende, så kan en certificering være et super alternativ, hvor du gør dine interesser til en del af dit arbejdsliv. Hvis du går med ønsket om at gøre din passion og interresseområder til din levevej, så kan én eller flere certificeringer være med til at sætte dine drømme i gang.

Oplæg fra fagperson

Hvad kan du bruge en certificering til?

Er du i tvivl om hvad du gerne vil eller hvilken retning du skal gå? Eller mangler du noget som styrker dit CV eller som kan være et springbræt til din ønskede karrierevej? Med en certificering på hånden skaber du et godt fundament for dit videre arbejdsliv. 

En certificering kan være et springbræt til en videregående uddannelse, hvor du står stærkt i feltet med et godt baggrundsgrundlag. En certificering er nemlig med til at styrke dit CV og ansøgninger, som oftest er adgangsgivende til de videregående uddannelser eller arbejdsmuligheder. Med en eller flere certificeringer på hånden kan senere arbejdsgivere se, at du har fordybet dig og dygtiggjort dig inden for området, som relaterer sig til et relevante job eller uddannelse. Du kan altså bruge din certificering til at starte din karriere, som gør det muligt at kombinere den med dine interesseområder.