DGI

Hvor breddeidræt og motion er i fokus

Mød DGI

Hos DGI bliver der dagligt lagt store indsatser, som skal styrke motion og breddeidrætten i hele Danmark. DGI er en organisation, som arbejder for landets befolkning, og som sætter rammerne for, at vi kan dyrke den motion og idræt, som vi kan i dag. De udvikler sammen med de mange foreninger i landet arrangementer, aktiviteter og koncepter, som imødekommer alle behov og aldersgrupper.

DGI har været aktive i mere end 150 år, som er kendt for deres tætte samarbejde med de landsdækkende foreninger rundt omkring i Danmark. DGI har mere end 6.400 foreninger og et utal af frivillige medarbejdere, som brænder for at skabe de rammer, der skal til for at motivere og fordre til danskernes aktive niveau. Hvis du ønsker at tage et kursus inden for en specifik idræt eller motionsform, som du brænder for, så er DGI et fremragende sted at søge hen. De tilbyder nemlig et bredt udvalg af kurser, hvor der helt sikkert findes noget til enhver ildsjæl.

Kurser hos DGI

Hos DGI er der nærmest ingen grænser for, hvilke kurser du kan tage. Uanset om du ønsker et certificeret kursus inden for svømning, friluftsliv, kano eller noget helt fjerde, så tilbyder de et kursus til netop dig. Du kan både opstarte et kursus uden nogen faglig baggrund eller uddannelse, men DGI tilbyder samtidig også kurser for ledere. 

Kurser i forskellige idrætsgrene

Hos DGI kan du blive certificeret instruktør i et hav af forskellige idræts- og sportsgrene. Gennem deres tætte samarbejde med klubber rundt i landet, kan DGI tilbyde kurser rundt omkring i hele Danmark. Du kan læse mere om de forskellige typer af idræts- og sportsgrene, de tilbyder, herunder.

Kajak ved en bro

Kurser for ledere

Er du allerede leder og ønsker at dygtiggøre dig inden for et specifikt område, så tilbyder DGI også kurser og uddannelse for ledere. Dette kan være alt fra førstehjælpskurser til kursus i foreningsledelse. Disse kurser og arrangementer kan du finde på siden herunder.

Førstehjælpskursus

DGIs visioner

DGI arbejder hele tiden på at udvikle sig, og deres overordnede vision er blandt andet at få endnu flere til at dyrke idræt. De prioriterer i høj grad foreningslivet, fællesskabet, glæden ved at bevæge sig, og her gælder det for alle aldre fra barn til seniorer.

DGI er kendt blandt de fleste i Danmark. Dette er der ikke noget at sige til, da de altid har vist sig som et godt eksempel inden for idræt og motion. De forsøger at danne et samarbejde med alle kommuner i hele landet, og arbejder hele tiden på at skabe endnu flere samarbejdspartnere. DGI vil derfor gerne være en værdifuld og betydningsfuld samarbejdspartner til samtlige foreninger i Danmark, sådan at de kan sætte de bedste rammer for danskerne inden for idræt og motion.

Læs mere om de andre skoler​

Overvejer du at starte på et forløb eller et kursus, og hvis du gerne vil undersøge andre muligheder, så kan du med fordel gå ind på vores skoleside, og blive klogere på hvilke muligheder der også findes.

DGI arbejder tæt sammen med mange foreninger, men der findes også andre skoler der tilbyder kurser og certifikater i forskellige idræts- og sportsgrene. Det er nemlig meget forskelligt fra skole til skole hvad de tilbyder, hvor nogle kun tilbyder enkelte certificeringer, mens andre også tilbyder længere forløb eller forløb med ophold.

Klik dig videre ind på en af de andre skoler herunder, så du kan læse mere om, hvad den enkelte skole kan tilbyde dig.

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
TrænerAkademiets logo 2
Trænerakademiet i Århus