Spring instruktør

Kombiner din interesse for springgymnastik med en del af dit arbejdsliv.

Drømmer du om at blive springinstruktør?

Har du en interesse i gymnastikkens springerverden? Og ønsker du at udvide din horisont, samt at undervise andre?

En springinstruktør er åbner dørene for at dygtiggøre dig endnu mere indenfor springerverdenen. Du lærer en masse om nye spring og teknikker, som både er med til at udvide dine egne springer-færdigheder, men også gør dig i stand  til at undervise andre. 

Som springinstruktør har du muligheden for at dyrke din passion for spring, samtidig med at du gør det til en del af din professionelle sti. Som uddannet instruktør hjælper du dine kommenede elver med at nå deres mål inden for spring.

Pige laver et spring

Fra passion til profession: Bliv en dygtig springinstruktør

For at blive en dygtig springinstruktør er der flere ting, der spiller ind. En karriere som springinstruktør kræver hårdt arbejde, engagement og lidenskab, men kan være utrolig givende for dem, der elsker at dele deres passion for spring med andre. Der findes forskellige uddannelses- og certificeringsmuligheder i landet, som giver dig som springinstruktør en bred vifte af færdigheder og kompetencer. Det kan være en vigtig fordel at have en baggrund inden for spring eller beslægtede discipliner, som kan gøre din vej til en karriere endnu lettere. Udover selv at være en dygtig springer, er der dog mange andre vigtige kompetencer såsom kommunikation, motivation og sikkerhed, som også spiller en vigtig rolle. Du kan læse mere om gode råd til at opbygge en karriere som springinstruktør i vores artikler her på siden.

Læs andre artikler om springintruktør

Pige laver et spring
En omfattende guide til at blive en dygtig springinstruktør
Pige springer gymnastik
Arbejdsmuligheder som springinstruktør 
Dreng der springer på trampolin
Spring instruktør

Skoler hvor du kan tage kurser inden for spring

Vil du igang med et kursus som springinstruktør? Så kan du finde mere information om forløbene hos nogle af de skoler som tilbyder forløbet herunder. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut
DGI logo
DGI