Telemark skiinstruktør

Udlev din drøm om at gøre din passion for ski til din levevej

Drømmer du om at blive skiinstruktør?

Kan du bare ikke få nok af de flotte fjelde og at stå på ski? Som skiinstruktør har du en unik mulighed for at udleve drømmen om at kombinere skisporten med dit arbejdsliv. Som skiinstruktør skal du have en passion for at stå ski, og et ønske om at udvikle og hjælpe andre til at opnå deres mål inden for ski. Telemark skiinstruktør er for dig der ønsker at kunne stå skiløb i forskelligt terræn og på alle hældninger. 

Som skiinstruktør får du muligheden for at arbejde i udlandet, og din arbejdsplads vil være de smukke alper, fjelde og snebjerge som du er omgivet af under din dagligdag.

skiløber

Bliv skiinstruktør på forskellige måder

Hvis du ønsker at uddanne dig til skiinstruktør, så kan det foregå på flere forskellige måder. 

Du kan bl.a. blive skiinstruktør gennem den danske skiskole DDS, den danske virksomhed snowminds, tag på højskole eller andre skoler der tilbyder et kursus i udlandet eller du kan blive skiinstruktør på et skisportssted i dit foretrukne land. 

Hvis du vil læse mere om de forskellige veje til en skiinstruktør, så kan du læse vores blogindlæg, som beskriver de forskellige muligheder.

 

Læs artiklerne som omhandler telemark skiinstruktør

Skiområde med skilift
Sådan kan du blive en certificeret skiinstruktør
Skiløbere
Telemark skiinstruktør

Bliv telemark skiinstruktør hos Paul Petersen idrætsinstitut

Drømmer du om at blive skiinstruktør? Så kan du finde mere information om Paul Petersen Idrætsinstituts forløb som telemark skiinstruktør på deres hjemmeside. 

Paul Petersens Idrætinstitut logo
Paul Petersens Idrætsinstitut